Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Πρόσκληση να επενδύσουν στην Ελλάδα στον τουριστικό τομέα, απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σήμερα στο Ελληνο-Αυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελήτηριο Μελβούρνης (HACCI), στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην Αυστραλία.

H υπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι  η κυβέρνηση προχώρησε στη λήψη δέσμης νομοθετικών μέτρων, όπως τη θέσπιση νέων τουριστικών προϊόντων, την τροποποίηση του χωροταξικού πλαισίου, την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης των τουριστικών επιχειρήσεων, την προώθηση της τουριστικής κατοικίας, με στόχο τη διευκόλυνση των επενδύσεων.
Παράλληλα τόνισε ότι οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν στη χώρα είχαν θετικές επιπτώσεις στον τουριστικό τομέα.
Εκτύπωση

ΑΦΙΣΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Η επίσημη αφίσα του 70ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι εμπνευσμένη ξεκάθαρα από την ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου, "Μια αιωνιότητα και μια μέρα".

 

Εκτύπωση

ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ

Η Ελλάδα σημειώνει εφέτος τη μεγαλύτερη αύξηση στιςκρατήσεις των Αυστριακών για διακοπές, αύξηση που ξεπερνά και το 20 %, τονίζεται σε δημοσιεύματα αυστριακών εφημερίδων. Η μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδα, «Κρόνεν Τσάιτουνγκ», τιτλοφορεί το σχετικό δημοσίευμά της «Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση για διακοπές», επισημαίνοντας πως,παρά τις οικονομικές αναταράξεις, η Ελλάδα παραμένει για τους Αυστριακούς «το απόλυτο νούμερο ένα», ως τουριστικός προορισμός με αεροπλάνο.

Εκτύπωση

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "LE CAPITAL" ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΑ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στις 5 μμ πραγματοποιείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες - αίθουσα JAN 2 Q 2 - εκδήλωση με προβολή της ταινίας "LeCapital" του Κώστα Γαβρά με την παρουσία του ίδιου του σκηνοθέτη και συζήτηση με θέμα: "Χρηματοπιστωτικές αγορές: έχουν απεριόριστη δύναμη;". Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Άννυς Ποδηματά και της Προέδρου της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Pervenche Beres.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ