Εκτύπωση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣΑ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΛΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

Με την επιστροφή του κλιμακίου μας από το εξωτερικό, με συνάδελφους «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» ταυτόχρονα με το Δ.Σ και τον ύπατο πρόεδρο της ΑΧΕΠΑ κ. Αντώνη Κουζούνη του οποίου η παρουσία έχει κάνει αίσθηση όχι μόνο μεταξύ των Ομογενών αλλά και σε μεγάλη πλειονότητα των αμερικανών...

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για την ανάληψη της προεδρίας στον «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ» Βασίλη Αλεξανδρή με τον συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Εκτύπωση

ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

Καταλήγοντας στέλνουμε της αλήθειας τον λόγο από ένα άλλο αυτοδιοικητικό παράγοντα τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος που όπως λέγεται «Ο Πειραιάς τραβάει μπροστά μ Οράματα ξεχωριστά» (οι βασιλικότεροι του Βασιλέως, που εμφανίζονται ως δήθεν βλάπτουν τον βασιλέα για ικανοποιήσουν τον εαυτό τους»

Εκτύπωση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΙΠΑΝ & ΕΓΡΑΨΕ

Πολλές φορές η ζωή είναι καλύτερος ρεπόρτερ και συγγραφέας και από τον πλέον ταλαντούχο θνητό. Έτσι άρχισαν οι φίλοι της αυτοδιοίκησης που από καιρό ασχολούνται με Ομογενειακά θέματα συνδέοντας τους Τοπικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους με αντίστοιχους συλλόγους Τοπικούς Πολιτιστικούς κλπ σε ΗΠΑ Καναδά Αυστραλία.

Εντύπωση μας έκανε γράφουν η συμπεριφορά του υπουργού υγείας ο οποίος προσπάθησε να αποστομώσει και να μειώσει τον δήμαρχο μας και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργο Πατούλη με τον πρόλογο πως προβάλλει αντιρρήσεις γιατί δεν έγινε εκείνος υπουργός και δεν θέλει να αποδεχτεί ένα μη γιατρό σ αυτό το αξίωμα η κάτι παρόμοιο.

Θέλουμε να μηνύσουμε στον πρωθυπουργό μας για τον οποίο όπως γνω3ίζει έχουμε δώσει πολλούς αγώνες μαζί με τον δήμαρχο πως αυτού του είδους η συμπεριφορά «μπαλτά» κάνει μεγάλο κακό σ εκείνον και στο κόμμα.

 

Θα έπρεπε να αισθάνθηκε πολύ άσχημα ο υπουργός αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αν του μεταβίβαζαν τον διάλογο όταν προσπαθώντας ο κ. υπουργός να χρωματίσει τις αντιρρήσεις του γιατρού που ήταν ευνόητες και πραγματικές τον ρώτησε με ποιο χρώμα αντικρίζει τα δρώμενα στο χώρο της υγείας και πήρε μια υπέρ το δέον σοβαρή και ψύχραιμη απάντηση που έγραψε ως βόμβα «ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ».

Εκτύπωση

ΛΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ: «ΡΑΜΠΟ» ΕΤΩΝ 87

Η περίπτωσή του μάλλον δεν έχει προηγούμενο. Στη Φλόριδα, πάντως, όπου ζει, είναι ο γηραιότερος εν ενεργεία αστυνομικός. Στα 87 του πλέον, ο Ελληνοαμερικανός όχι απλώς δεν βγαίνει στη σύνταξη, αλλά παραμένει μάχιμος και προπονεί ακόμα τους νεότερους συναδέλφους του στην αυτοάμυνα και στις πολεμικές τέχνες. Βετεράνος δύο πολέμων, διατηρεί τη σωματική του δύναμη και κρατά τη ζωντάνιά του άσβεστη.

Εκτύπωση

Γ. ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ: Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στόχο το «φρένο» στα εμφράγματα. Και από ό,τι φαίνεται, η έρευνα του 36χρονου καρδιολόγου αποδίδει. Η αναγνώριση των προσπαθειών του, μάλιστα, ήταν αυτή που τον έκανε να πετάξει από τις ΗΠΑ στην Αθήνα προκειμένου να παραλάβει, παρουσία του Πρωθυπουργού, το Βραβείο Κωνσταντίνος Σαμαράς για τον καλύτερο νέο ερευνητή στην καρδιαγγειακή ιατρική.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ