Εκτύπωση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣΑ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΛΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

Με την επιστροφή του κλιμακίου μας από το εξωτερικό, με συνάδελφους «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» ταυτόχρονα με το Δ.Σ και τον ύπατο πρόεδρο της ΑΧΕΠΑ κ. Αντώνη Κουζούνη του οποίου η παρουσία έχει κάνει αίσθηση όχι μόνο μεταξύ των Ομογενών αλλά και σε μεγάλη πλειονότητα των αμερικανών...

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για την ανάληψη της προεδρίας στον «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ» Βασίλη Αλεξανδρή με τον συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Είναι θετική συγκύρια στη δύσκολη εποχή μας αυτή εκλογή γνωρίζουμε το νέο πρόεδρο γιατί ο αείμνηστος πατέρας του είχε υπερασπιστεί τον πρόεδρο μας σε μαραθώνιους δικαστικούς «πολέμους» σκληρών εποχών που παίζονταν κορώνα γράμματα οι ανατροπές συμφερόντων και η επικράτηση προσωπικοτήτων και κομμάτων.

Υποστήριξε επίσης ως Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ο Στάθη Αλεξανδρής τις πρώτες επαφές για την δημιουργία γέφυρας για τους εντός κι εκτός Ελλήνων.

 

Ένας από τους λίγους ποινικολόγους της εποχής του ο πατέρας του Στάθης είχε αγωνιστεί απέναντι σ ένα σκληρό επιχειρηματικό-πολιτικό κατεστημένο, που μέσα από ποινικά δικαστήρια και φυλακίσεις προσπαθούσε να επιμηκύνει την κυριαρχία του τρομοκρατώντας τον τύπο.

Ο νεαρός Βασίλης τότε, έβρισκε πάντα τρόπο να διευκολύνει την υπέρ των κατηγορουμένων έκβαση δίνοντας ταυτόχρονα θάρρος με το νεανικό και ορμητικό στυλ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η τυποποιημένη παρουσία του προηγούμενου προεδρείου, δεν επαρκούσε για τις ανάγκες των συνθηκών της εποχής. Ακόμα και το φινάλε είναι με αρνητικό suspense. Αφού ο κ. Βερβεσος έκανε καταγγελία στον εισαγγελέα για ατασθαλίες του προέδρου.

Στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές, μαζί με το τραγούδι που έχει επιλεγεί ως θούριος-ύμνος της Ομογενών με τον παρόμοιο τίτλο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»/ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ/ΛΟΓΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ». Είμαστε βέβαιοι πως ο Βασίλης να πρωταγωνιστήσει σ αυτό.

Καλή δύναμη λοιπόν και κουράγιο για τους εντός δικηγόρους της πρωτεύουσας. Ταυτόχρονα με τους 700 Ελληνες δικηγόρους της Αυστραλίας (Hellenic Lawyers Association) που παρουσιάζουν επίσημα το Πρόγραμμα τους την Παρασκευή 11 Απριλίου. Στην ειδική στήλη Πορτραίτα πήραμε απόφαση να παρουσιάσουμε το νέο συμβούλιο του ΔΣΑ σε βίντεο με κείμενο μεταφρασμένο στα Αγγλικά για να τους γνωρίσουν οι Ομογενείς μας.

Στη συνέχεια θα γίνει δίγλωσση παρουσιαση και των συναδελφων τους στην Αυστραλία.

Και πάλι κουράγιο τύχη και δύναμη στον Βασίλη Αλεξανδρή και από τον επίτιμο πρόεδρο επί χρόνια πρόεδρο του «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΘ ΠΕΙΡΑΙΑ» Βασίλη Βενέτη που ήταν φίλος με τον πατέρα του.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ